top of page

Innovatie bureau

FLEXIBELE TOTAALSERVICE BIJ HET TRAJECT

VRIJBLIJVEND VERKENNEND GESPREK

PRODUCTDESIGN & ENGINEERING

Bent u op zoek naar een innovatie bureau? Dan bent u bij IDnA aan het juiste adres. IDnA is een ontwerpbureau en innovatie bureau voor industrieel design en productinnovatie en -ontwikkeling. Wij helpen u met de gehele ontwikkeling van een nieuw product of de verbetering van een bestaand product. Vanaf het eerste stadium tot aan het moment dat het product in de markt kan worden gezet. 

 

Innovatie bureau helpt het product tot een succes te maken

Zinvolle vernieuwing en vernieuwing van producten draagt bij aan de groei van een bedrijf. Heeft u dus een nieuw product bedacht en denkt u dat dit product relevant is voor de huidige markt? Dan kunt u deze productinnovatie gaan realiseren. Daarvoor schakelt u de hulp in van een professioneel innovatie- en ontwerp bureau als IDnA. Want alleen als uw product tot in de details is uitgedacht én getest, kan het een succes worden.
 

7 stappenplan voor product innovatie

IDnA heeft een 7-stappenplan opgezet voor productinnovatie. Wij helpen u vanaf de eerste schets tot aan het eindresultaat. Dat betekent dat wij u in elk stadium van productinnovatie bijstaan. Zo achterhalen wij de haalbaarheid van het product, bieden wij strategisch advies en helpen wij met het ontwikkelen van een concept. Tevens achterhalen wij risico’s door het product te onderwerpen aan kritische evaluatie en helpen wij u het product te verbeteren, ontwikkelen wij prototypes en zorgen wij ervoor dat u het perfecte eindproduct kan maken.

Samenwerking met de overheid

Bent u een Vlaamse kmo en wilt u IDnA innovatie bureau inschakelen als onderzoekspartner bij een innovatieproject, bijvoorbeeld voor productinnovatie? IDnA werkt samen met de overheid, waardoor u niet alleen moeite en tijd bespaart doordat u een professional inschakelt, maar ook geld kunt besparen. U kunt bij de Vlaamse overheid namelijk terecht voor subsidies. Voor kleine ondernemingen vergoed de overheid zelfs tot 40% van de kosten. Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van IDnA of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 289 34 16.

Maak meteen een afspraak

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Office en studio
Boomsesteenweg 12 unit 11
B – 2630 Aartselaar

Administratieve zetel
Karel Weylerstraat 3
B – 2020 Antwerpen

BE 0866.183.967

       +32 (0)3 289 34 16  

        idna@idna.be

 

bottom of page