Heeft u interesse in onze diensten?

ONTWERPBUREAU

ERVARING

PRODUCTINNOVATIE

3D ontwerpen

Om een goed beeld te krijgen van uw product, is het verstandig om deze in het 3D te ontwerpen. Door een 3D tekening te laten maken, krijgt u namelijk ruimtelijk inzicht in de aspecten van het product waardoor u vaak zwakke en sterke punten zult herkennen. Vervolgens is het heel makkelijk inspelen op deze aspecten. In deze fase van het proces is het daarom zeker handig om te rekenen op de ervaren medewerkers van IDnA. U geniet van advies op maat bij het laten maken van een 3D tekening en het ontwerpen van uw product.

Een 3D voorstelling van uw product laten ontwerpen

Als u bij ons een 3D tekening laat maken, dan ontwerpen wij deze met behulp van onze CAD-software. Op basis van fotorealistische renderings creëren wij een nauwkeurig beeld van uw gewenste product. Heeft u toch nog enkele bedenkingen nadat u de 3D tekening heeft laten maken? Dan is het uiteraard mogelijk om deze aanpassingen door te voeren. Wij ontwerpen namelijk het 3D design zodanig dat u zelf volledig overtuigd bent van uw product. Wanneer u dat wenst, maken wij ook een 3D print hiervan, zodat u ook een tastbaar voorbeeld heeft van het ontwerp.

Reken op ons om een 3D tekening te laten maken

Heeft u een goed idee voor het ontwerpen van een nieuw product en zou u hiervan graag een 3D tekening laten maken? Maak dan een afspraak bij IDnA en onze medewerkers doorlopen graag ons beproefde 7 stappenplan samen met u. Neem telefonisch contact op met ons door te bellen naar 03 289 34 16.

Maak meteen een afspraak

Office en studio
Boomsesteenweg 12 unit 11
B – 2630 Aartselaar

Administratieve zetel
Karel Weylerstraat 3
B – 2020 Antwerpen

BE 0866.183.967

       +32 (0)3 289 34 16  

        idna@idna.be

 

© iDNA 2020  | Boomsesteenweg 12 unit 11 | B 2630 Aartselaaridna@idna.be Privacy Policy