top of page

Assemblage in huis

Assemblagefaciliteit bij iDNA

Een extra service voor onze klanten

Als we een eindproduct afleveren, willen we zeker zijn dat het werkt. Daarom testen we het graag in zijn uiteindelijke vorm. Van producten die we zelf ontwikkelen leveren we ook afgewerkte producten in kleine reeksen, als u dat wenst.

Waarom assemblage uitbesteden

Veel bedrijven beschikken niet over de faciliteiten om zelf de assemblage uit te voeren. Of het is niet rendabel, qua personeel en werkuren. Door de assemblage aan ons over te laten, kunt u zich concentreren op uw core business.

IDnA-Workshop-6.jpg

Hoe gaan we te werk?

We vertrekken altijd vanuit een compleet productiedossier, een assemblagedocument en een uitgebreide stuklijst.  In regel betrekken wij de mechanische onderdelen en levert u de klantspecifieke elementen, zoals de elektronische componenten of de sturing. Aantallen en afwerkingsniveau worden vooraf duidelijk afgesproken. Ons beheerssysteem laat ons toe het hele proces vlot te laten verlopen, van bestelling tot levering.

Waarom iDNA?

Kort gezegd: productkennis, ervaring en kwaliteitszorg. We weten perfect welke eisen worden gesteld aan het product. Bovendien kunnen we samen snel evalueren of er bijsturingen nodig zijn. Die worden dan bij een volgende productierun meteen doorgevoerd. U ziet op tegen complexe producties met variaties in kleur en uitvoering? Door onze kleinschalige aanpak vormen die voor ons geen probleem.

IDnA-Blitha-assembly-5.jpg
bottom of page