top of page

Realistische rendering van jouw product

Fotorealistische of 3D-productweergave, ook wel productvisualisatie genoemd, wordt beschouwd als één van de beste vervanging voor fotografie. Het proces maakt gebruik van 3D-software om fotorealistische afbeeldingen te ontwikkelen die kunnen worden gebruikt in reclame en marketing. 

Eén van de belangrijkste voordelen van het gebruik van 3D-productweergave zijn de lagere kosten, de mogelijkheden om kleurvarianten aan te maken, details uit te vergroten en het product te plaatsen in een aantrekkelijke omgeving

ALGEMENE WERKWIJZE

Met de de juiste kennis kan een 3D bestand snel omgezet worden naar een fotorealistisch beeld, daardoor staat dit ook bekend als ‘Rendering’. Eens de materialen, kleuren en textuur zijn bepaald en gematcht aan het 3D model, wordt er een gepaste achtergrond gekozen. Verder worden er verschillende verlichting elementen geplaatst en camera's klaargezet om het renderen te starten.

DE MOGELIJKHEDEN

De unieke kracht van het renderen is dat je object heel snel in zijn eigen virtuele omgeving kan draaien. Verder kan je de belichting en de omgeving zo in stellen tot je een attractief beeld hebt. Dit beeld gaan we dan renderen maar we kunnen met de animatie tools prachtige bewegende beelden creeren.

De feedback die we krijgen over het gerenderd object kan snel worden verwerkt tot een mooi eindresultaat.

VOOR WIE

Online Shops, Posters voor beurzen ...

Minder weergeven
Blauwe lucht
bottom of page