top of page

iDNA 7 stappenplan

Het stappenplan schetst onze werkmethode van a tot z.
Wat niet wegneemt dat u erin kan stappen vanaf eender welke letter van het alfabet.

Leaf

VRIJBLIJVEND VERKENNEND GESPREK

Wat zijn de levenskansen van uw project? We gaan uw idee voor een nieuw project langs verschillende invalshoeken bekijken op haalbaarheid en levensvatbaarheid.

compass

IDEESCAN EN STRATEGISCH ADVIES

Profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise. We overlopen samen met u het hele traject, van concept tot het effectieve gebruik.

lightbulb

TECHNISCH CONCEPT EN STYLING

Zie uw product tot leven komen. Verschillende ontwerpen van het productdesign of productengineering worden in deze fase tegen elkaar afgewogen.

search

KRITISCHE EVALUATIE

Een genadeloze doorlichting waardoor uw product sterker uitkomt. Sterkteberekeningen en virtuele testopstellingen brengen de zwakke schakels aan het licht.

pencil

3D CAD ENGINEERING

In deze fase krijgt de technische en mechanische ontwikkeling alle aandacht, waaronder ook de productietechnologieën en materiaalkeuzes. We blijven doorheen het proces steeds waakzaam over het concept, de vormgeving en alle functionele aspecten.

cogs

PROTOTYPING

We bezorgen u graag tastbare resultaten. Om de functionaliteit te testen, assembleren we ook pilootproducten in eigen atelier.

check

INDUSTRIALISATIE EN PRODUCTIE

Zelfs voor uw bandwerk leveren we geen bandwerk. Een ontwerp is pas af als het is beschreven in een uitvoerige productiedossier.

bottom of page