iDNA 7 stappenplan

Het stappenplan schetst onze werkmethode van a tot z.
Wat niet wegneemt dat u erin kan stappen vanaf eender welke letter van het alfabet.

VRIJBLIJVEND VERKENNEND GESPREK

Wat zijn de levenskansen van uw project? We gaan uw idee voor een nieuw project langs verschillende invalshoeken bekijken op haalbaarheid en levensvatbaarheid.

IDEESCAN EN STRATEGISCH ADVIES

Profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise. We overlopen samen met u het hele traject, van concept tot het effectieve gebruik.

TECHNISCH CONCEPT EN STYLING

Zie uw product tot leven komen. Verschillende ontwerpen van het productdesign of productengineering worden in deze fase tegen elkaar afgewogen.

KRITISCHE EVALUATIE

Een genadeloze doorlichting waardoor uw product sterker uitkomt. Sterkteberekeningen en virtuele testopstellingen brengen de zwakke schakels aan het licht.

3D CAD ENGINEERING

In deze fase krijgt de technische en mechanische ontwikkeling alle aandacht, waaronder ook de productietechnologie├źn en materiaalkeuzes. We blijven doorheen het proces steeds waakzaam over het concept, de vormgeving en alle functionele aspecten.

PROTOTYPING

We bezorgen u graag tastbare resultaten. Om de functionaliteit te testen, assembleren we ook pilootproducten in eigen atelier.

INDUSTRIALISATIE EN PRODUCTIE

Zelfs voor uw bandwerk leveren we geen bandwerk. Een ontwerp is pas af als het is beschreven in een uitvoerige productiedossier.

┬ę iDNA 2020  | Boomsesteenweg 12 unit 11 | B 2630 Aartselaaridna@idna.be Privacy Policy