top of page

Van idee tot product

FLEXIBELE TOTAALSERVICE BIJ HET TRAJECT

VRIJBLIJVEND VERKENNEND GESPREK

PRODUCTDESIGN & ENGINEERING

Begeleiding bij het uitwerken van een idee tot aan de ontwikkeling van het product; dat is waar IDnA voor staat. Met onze ervaring en onze succesvolle resultaten, kunnen wij ieder groot bedrijf, kmo of zelfstandig ondernemer helpen bij het succesvol in de markt zetten van nieuwe producten of verbeterde producten. IDnA is gevestigd aan de Boomsesteenweg 12 unit 11 in Aartselaar. Neem gerust contact met ons op!

 


 


Van idee tot product: begeleiding van de specialist

Wat doet IDnA? IDnA is een ontwerpbureau voor industrieel design en productontwikkeling. Heeft u een nieuw idee voor een product? En wilt u dat product in de markt brengen? Dan begeleidt IDnA u tijdens dat gehele proces. Wij werken aan de hand van een 7-stappenplan, dat begint bij het idee voor een nieuw product en doorgaat tot er een productieklaar product is ontwikkeld:

  • Haalbaarheidsstudie: heeft uw product toekomst? In deze fase wordt achterhaald of het product nieuw is, of er vraag is naar het product, of het rendabel kan zijn en of het in aanmerking komt voor subsidies.

  • Strategisch advies: het traject van 3D-ontwerp tot product wordt besproken.

  • Conceptfase: het idee van het product wordt tot leven gewekt en er wordt gekeken naar uitwerking, productie, distributie, commercialisering en gebruik. Mogelijke verbeteringen worden aangehaald.

  • Risicobeheersing en kritische evaluatie: het product wordt uitgebreid onderworpen aan diverse tests. De zwakke schakels worden benoemd zodat verbetering kan worden aangebracht.

  • Styling en engineering: het eindproduct wordt ontworpen. Hoe gaat het product er uit zien? Opnieuw wordt het product onderworpen aan tests. Zo kan het verder tot in detail worden uitgewerkt.

  • Prototypes en assemblage van kleine reeksen: er wordt een prototype van het product gemaakt. Op die manier is het product tastbaar, en kunnen eventuele verbeteringen gemakkelijker worden achterhaald.

  • Industrialisatie: het ontwerp van het product wordt tot in detail uitgewerkt en nog eens onderworpen aan onderzoek.

 

Zijn deze 7 stappen volledig uitgevoerd, dan beschikt u over een productie klaar product. U wordt bij IDnA dus begeleid van het ontwerp van het product tot aan het eindontwerp van het product. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Breng uw product succesvol in de markt

Wilt u IDnA inschakelen omdat u hulp nodig heeft bij het uitwerken van uw idee of ontwerp tot een daadwerkelijk product? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via +32 (0)3 289 34 16. Wij zijn er trots op dat nagenoeg al de projecten van ons ontwerpbureau het productiestadium halen en de producten met succes in de markt kunnen worden gezet.

Maak meteen een afspraak

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Office en studio
Boomsesteenweg 12 unit 11
B – 2630 Aartselaar

Administratieve zetel
Karel Weylerstraat 3
B – 2020 Antwerpen

BE 0866.183.967

       +32 (0)3 289 34 16  

        idna@idna.be

 

bottom of page