top of page

Industrial product designer te Aartselaar

FLEXIBELE TOTAALSERVICE BIJ HET TRAJECT

VRIJBLIJVEND VERKENNEND GESPREK

PRODUCTDESIGN & ENGINEERING

Bent u op zoek naar een industrial product designer in Aartselaar die u kan helpen bij het gehele ontwikkelingsproces van een nieuw product? IDnA is een industrial design bureau, gevestigd in Aartselaar en helpt u bij de productontwikkeling van nieuwe producten of de verbetering van onze bestaande producten. Heeft u dus een nieuw idee en wilt u begeleiding om uw product productieklaar op de markt te krijgen? Dan bent u bij industrial design bureau IDnA aan het juiste adres. 

 

De werkwijze van een industrial product designer

IDnA werkt als industrial design bureau en industrial product designer te Aartselaar aan de hand van een 7-stappenplan. Dat stappenplan representeert onze vaste werkwijze. Heeft u een nieuw product bedacht en schakelt u IDnA voor begeleiding bij de ontwikkeling van het product? Dan doorlopen wij samen met u de volgende stappen van idee tot product:

  • We doen een haalbaarheidsstudie. Dat betekent dat we een antwoord zoeken op verschillende vragen: is het product nieuw, is er een markt voor het product, komt het in aanmerking voor subsidies?

  • We bieden u strategisch advies. We nemen met u het gehele project door, vanaf het concept tot aan het gebruik.

  • We helpen u met de conceptfase. Het concept en de uitwerking ervan worden doorgenomen. Hoe kan het product op de juiste manier worden ontwikkeld, met welke materialen en hoe kan het zo goedkoop mogelijk?

  • We onderwerpen uw product aan risicobeheersing en kritische evaluatie. Waar zitten de zwakke schakels van het gekozen product, waar kan het product nog worden verbeterd?

  • We helpen u met styling en engineering. Het product krijgt vorm en het wordt onderworpen aan diverse testen.

  • We ontwikkelen prototypes en assemblage van kleine reeksen. Zo testen we grondig de functionaliteit van het product en krijgen we inzicht in verbeteringen en aanpassingen.

  • We helpen u met de industrialisatie. Het ontwerp wordt tot in detail afgewerkt


     


 

 

Reken op ons team van ervaren productontwerpers en ingenieurs

Bij IDnA werken we met een gedreven team van ervaren productontwerpers en ingenieurs. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit van een echte industrial product designer. Wilt u contact met ons industrial design bureau opnemen? Bel dan naar  +32 (0)3 289 34 16 en maak vrijblijvend een afspraak. U bereikt ons ook via het contactformulier.

Maak meteen een afspraak

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Office en studio
Boomsesteenweg 12 unit 11
B – 2630 Aartselaar

Administratieve zetel
Karel Weylerstraat 3
B – 2020 Antwerpen

BE 0866.183.967

       +32 (0)3 289 34 16  

        idna@idna.be

 

bottom of page