3D product design in Aartselaar

FLEXIBELE TOTAALSERVICE BIJ HET TRAJECT

VRIJBLIJVEND VERKENNEND GESPREK

PRODUCTDESIGN & ENGINEERING

Zie uw idee tot leven komen in een 3D product design bij ons in Aartselaar. Dit is een van de zeven stappen in het 7 stappenplan van IDnA. Wij zijn een bureau dat uw product conceptueel en technisch ontwerpt. Van begin tot eind testen we de slaagkans voor ieder stadium. Zo weet u, op het moment dat het product de markt op gaat, hoe zinvol het is voor de gebruiker. Maar ook hoe u winst genereert of uw productiviteit verhoogt. Wilt u alle voordelen horen voor de ontwikkeling van uw 3D product design? Maak dan een afspraak.
 

Bekijk de functionaliteit van uw idee in een 3D product design bij ons te Aartselaar

Om te zorgen dat uw ontwerp zinvol is voor de gebruiker, lopen we het 7 stappenplan na. Een van deze stappen is het tekenen van een 3D design. Zo checkt u de harmonie tussen de techniek en de esthetiek. Bovendien gebruiken we diverse versies aan de hand van resultaten uit de sterkteanalyses en testopstellingen. Na deze stap krijgt u een tastbaar resultaat, geproduceerd in eigen atelier. Test de functionaliteit van uw nieuwe pilootproduct zelf. Het 3D product design komt dus uiteindelijk echt tot leven.


 


 

Uw bedrijf groeit met deze samenwerking

Kies voor een bedrijf dat met u meedenkt over elk stadium in de ontwikkeling van uw product. Schakel ons in bij elke fase van de productvormgeving. Dit gaat van de haalbaarheidsstudie en strategisch advies tot een 3D product design en het maken van prototypes. Voor vragen neemt u eenvoudig contact op via 03 289 34 16.

Maak meteen een afspraak

Office en studio
Boomsesteenweg 12 unit 11
B – 2630 Aartselaar

Administratieve zetel
Karel Weylerstraat 3
B – 2020 Antwerpen

BE 0866.183.967

       +32 (0)3 289 34 16  

        idna@idna.be

 

© iDNA 2020  | Boomsesteenweg 12 unit 11 | B 2630 Aartselaaridna@idna.be Privacy Policy