top of page

Een 3D ontwerp printen te Aartselaar

FLEXIBELE TOTAALSERVICE BIJ HET TRAJECT

VRIJBLIJVEND VERKENNEND GESPREK

PRODUCTDESIGN & ENGINEERING

Met een 3D print krijgt u een heel concreet beeld van uw product. Bij IDnA te Aartselaar beschikken we dan ook over de technologieën om uw 3D ontwerp te laten printen, zodat u weer een stap dichter bent bij een eindproduct. In deze fase van het ontwerpproces zorgen we ervoor dat het product wordt geoptimaliseerd aan de hand van uitvoerige discussie. Door deze 3D print te vervaardigen, vallen er misschien ook al enkele sterke of zwakke punten op, waarop we vervolgens de nodige correcties kunnen uitvoeren.
 

Een duidelijk beeld van uw product met een 3D print van ons bedrijf in Aartselaar

Door een 3D ontwerp te laten printen bij ons bedrijf in Aartselaar bent u weer een stap dichter bij het ontwikkelen van een prototype. Deze 3D print wordt in laagjes gedrukt, waardoor we spreken van een bijzondere nauwkeurigheid. Bij IDnA updaten we dan ook regelmatig ons 3D printerpark met de nieuwste technologieën. Daarbij beschikken wij over verschillende materialen, kleuren en technieken. Door het 3D ontwerp te printen, beschikt u over een tastbaar voorbeeld van uw product en krijgt u eventueel ideeën voor aanpassingen om het eindproduct te optimaliseren. Laat u in dit proces daarom zeker bijstaan door de ervaren medewerkers van IDnA.


 


 

Het gehele proces in veilige handen

Bij IDnA in Aartselaar zijn er veel meer mogelijkheden dan enkel een 3D ontwerp te laten printen. Wij willen u namelijk helpen bij elke stap van de productvormgeving, van het idee tot de productie. Reken daarom op niets minder dan ervaren experten die u op het juiste pad wijzen naar een uitstekend eindproduct. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 289 34 16.

Maak meteen een afspraak

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Office en studio
Boomsesteenweg 12 unit 11
B – 2630 Aartselaar

Administratieve zetel
Karel Weylerstraat 3
B – 2020 Antwerpen

BE 0866.183.967

       +32 (0)3 289 34 16  

        idna@idna.be

 

bottom of page