top of page

Wifi punt “Open Ooh”

Daktronics

Wifi punt “Open Ooh” – Daktronics

De opdrachtgever

Het Amerikaanse Daktronics is wereldwijd actief in elektronische indoor en outdoor display-advertising. In 2013 verwierven ze het Belgische Open OOH, gespecialiseerd in lichtboxen, automatische scrollpanelen en out-of-home-reclamedragers.

De briefing

Daktronics had een contract lopen met Rusland voor de fabricage en levering van 1600 telefooncellen met wifi. Maar al snel bleek dat de reële inkomsten de productiekosten niet konden dekken. Er moest dus snel een alternatief worden gevonden, zonder afbreuk te doen aan de contractuele vereisten.

21-9519176_orig.jpg

Waarom iDNA?

Al van bij het eerste contact wonnen we het vertrouwen door onze materialenkennis en technologische expertise. Onze pragmatische, efficiënte benadering gaf de doorslag.

Screenshot3.jpg

Hoe gingen we tewerk?

We analyseerden de volledige materialenstuklijst en de productiekosten. Vrij snel werd duidelijk waar bespaard kon worden. De constructie van het dak met ingebouwde router vroeg om complex laswerk. We stelden voor om dat te vervangen door een nieuw te ontwerpen roto-moulded onderdeel.

Het resultaat?

De klant vroeg ons de oplossing zelf, met de hulp van een tolk, te presenteren aan zijn Russische contactpersoon. Die gaf onmiddellijk zijn goedkeuring, zodat de productie kon worden hervat. En Open OOH kon dankzij onze ingreep zijn marge veiligstellen.

screenshot2.jpg
bottom of page