top of page

Jetonverdeelautomaat

Antenor

Jetonverdeelautomaat – Antenor

De opdrachtgever

Antenor is specialist in betaalcomponenten, betaalautomaten en betaalsystemen. De onderneming produceert en installeert deze systemen bij bedrijven en organisaties die een publiek of privaat betaalsysteem willen kopen of huren.

De briefing

Antenor werd aangezocht om een oplossing te bedenken voor de automatische verkoop van drankjetons op muziekfestivals. Vraag waarmee ze bij ons kwamen aankloppen. De voornaamste criteria waren: gemakkelijk transport, snelle opstelling, vandalismebestendig en inbraakveilig.

21-9519176_orig.jpg

Waarom iDNA?

Een eerdere samenwerking had tot mooie resultaten geleid. En dit was uiteraard een professionele uitdaging die ons als muziek in de oren klonk.

Screenshot3.jpg

Hoe gingen we tewerk?

De eerste vormstudies spitsten zich toe op de transportvereisten. Daarna werd gekeken naar gebruiksgemak, stevigheid en een resistente constructie. Omdat we vertrouwd waren met de technische specificaties voor het binnenwerk, konden we snel de stap zetten naar de concrete uitwerking.

Het resultaat?

We stelden een dubbele automaat voor die te transporteren is op een palet van standaardgrootte. Ter plaatse kunnen ze snel worden opgesteld en verankerd. Er werd ook aan het comfort van de gebruiker gedacht: de automaten worden overkapt met een tentzeil en zijn voorzien van een grondplaat met antisliplaag. Ons ontwerp werd de basis van de nieuwe jetonverdeelautomaten van Antenor.

screenshot2.jpg
bottom of page