top of page

Deur-vergrendelingssyteem

NSE

Deur-vergrendelingssyteem - NSE

The contractor

NSE is een internationaal industrieel bedrijf dat zich toelegt op de productie van technische componenten, halffabricaten en geassembleerde mechanische eindproducten. Zij vonden hun oorsprong in de verwerking van metaal, en hebben nadien hun diensten uitgebreid naar de verwerking van kunststof producten.

The briefing

NSE kreeg de vraag van hun klant om vergrendelingssysteem voor zwembaddeuren te ontwikkelen, met een vormgeving dat past bij hun productgamma.

21-9519176_orig.jpg

Why iDNA?

Al enkele jaren werken we samen met NSE omdat we beide staan voor het afleveren van kwalitatieve producten, met een professionele en discrete aanpak.

Screenshot3.jpg

How did we proceed?

We willen niet alleen in vormgeving maar ook in functionaliteit een verbetering bieden aan de klant. We startten van bestaande producten die zwaar en duur zijn. De productfamilie werd slim bekeken: onderdelen worden vereenvoudigd en de materiaalkeuze herbekeken. Zodat men zo min mogelijk onderdelen heeft, en een minder grote kost in matrijzen.

The result?

Een degelijk en functioneel product werd afgeleverd. Door het succes kregen we nadien ook opdrachten voor de poten van de scheidingswanden, andere sloten, enz. te ontwikkelen.

screenshot2.jpg
bottom of page