top of page

Betaalautomaat

Kapsch

Betaalautomaat - Kapsch

The contractor

Kapsch is specialist in betaalcomponenten, betaalautomaten en betaalsystemen voor voornamelijk het openbaar vervoer. De onderneming produceert en plaatst deze systemen. Hoogstwaarschijnlijk heeft u een toestel al meerdere malen gebruikt als u de bus, trein of ander openbaar vervoer gebruikt hebt.

The briefing

Kapsch werkte met stalen kasten die handmatig werden omgebouwd volgens de behoefte van de klant. Ze vroegen ons een volledige moderne zuil te ontwerpen voor massa productie.

21-9519176_orig.jpg

Why iDNA?

Al enkele jaren werken we samen met Kapsch (en voormalige namen) omdat we beide staan voor het afleveren van kwalitatieve producten, met een professionele en discrete aanpak. Als één van de vaste partners was dit een logische stap.

Screenshot3.jpg

How did we proceed?

Er werd gekozen voor een hoge kwaliteit roestvast staal om te weerstaan aan extreme omgevingsfactoren (zeeklimaat, vandalisme). Naast het concept en design verzorgden we ook de complete uitwerking van het binnenwerk. De productie werd in het buitenland uitgevoerd & daarbij werden we eveneens bij betrokken om de kwaliteit te garanderen.

The result?

De betaalautomaat “city-hub” werd succesvol op de markt gebracht en internationaal geïnstalleerd. Tot nu toe werden al reeds honderden toestellen geplaatst. Door het succes werd deze betaalautomaat nadien nog uitgebreid naar een assortiment met verschillende groottes en functies.

screenshot2.jpg
bottom of page