top of page

Sloten en veiligheid

'Mijn fiets is gestolen' hoor je wel eens. Toch zijn veiligheid en diefstalpreventie de kernwoorden in het verkeer. Een innovatief elektronisch slot kan de redding zijn.


Een elektronisch fietsslot is een slot met elektronische onderdelen. Dit verbeterd het slot op gebied van anti-diefstal en gebruiksgemak. Doordat er geen opening meer voor een sleutel te vinden is, of dat er een extra elektronische puls nodig is zorgt ervoor dat de fiets minder snel gestolen wordt. We zien een toekomst waarbij de meeste fietsen ontgrendeld worden via de smartphone, bluetooth of een andere smartkey.


Smartlock of slim slot


Een traditioneel fietsslot kunnen we openen met een sleutel. We ontwikkelde mee aan een moderne versie die een slim elektronisch slot heeft. Het automatisch openen of sluiten kan bediend worden via smartphone of tablet (via een app).


Fietsplatform of fietsdeelsysteem


We werkten samen met de ontwikkelaars van fietsplatformen, om een fiets te delen met andere personen. Fietsdeelsystemen kunnen fietsen vanop afstand vrijgegeven worden voor verhuur.

 

Bron: ???


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page