top of page

Betaalautomaten

Antenor

Betaalautomaten – Antenor

De opdrachtgever

Antenor is specialist in betaalcomponenten, betaalautomaten en betaalsystemen. De onderneming produceert en plaatst deze systemen bij bedrijven en organisaties die een publiek of privaat betaalsysteem willen kopen of huren.

De briefing

Antenor werkte met stalen kasten die handmatig werden omgebouwd volgens de behoefte van de klant. Ze vroegen ons een minder arbeidsintensieve oplossing te bedenken die tegelijk meer flexibiliteit toeliet.

21-9519176_orig.jpg

Waarom iDNA?

De vraag paste perfect bij onze manier van werken, waarbij snel de stap wordt gezet van tekentafel naar assemblage-atelier.

Screenshot3.jpg

Hoe gingen we tewerk?

Aan de hand van testmodellen werd de sterkte en zwakte van elk ontwerp afgetoetst. Een modulair ontwerp bleek het meest aangewezen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende toepassingen. Er werd gekozen voor een hoge kwaliteit geborsteld roestvast staal om te weerstaan aan extreme omgevingsfactoren (zeeklimaat, vandalisme). Naast het concept en design verzorgden we ook de complete uitwerking van het binnenwerk.

Het resultaat?

Onze ontwerpen vormen de basis van de nieuwe Q-reeks van Antenor. Tot nu toe werden 4 configuraties volledig productieklaar uitgewerkt tot een technisch dossier. De versies voor cash-toepassingen worden nog onderworpen aan tests voor inbraakveiligheid.

screenshot2.jpg
bottom of page