Slide42-Trudiplas-verfbakjes.jpg

Wifi punt “Open Ooh”

Daktronics

Wifi punt “Open Ooh” – Daktronics

The contractor

Het Amerikaanse Daktronics is wereldwijd actief in elektronische indoor en outdoor display-advertising. In 2013 verwierven ze het Belgische Open OOH, gespecialiseerd in lichtboxen, automatische scrollpanelen en out-of-home-reclamedragers.

The briefing

Daktronics had een contract lopen met Rusland voor de fabricage en levering van 1600 telefooncellen met wifi. Maar al snel bleek dat de reële inkomsten de productiekosten niet konden dekken. Er moest dus snel een alternatief worden gevonden, zonder afbreuk te doen aan de contractuele vereisten.

Why iDNA?

Al van bij het eerste contact wonnen we het vertrouwen door onze materialenkennis en technologische expertise. Onze pragmatische, efficiënte benadering gaf de doorslag.

How did we proceed?

We analyseerden de volledige materialenstuklijst en de productiekosten. Vrij snel werd duidelijk waar bespaard kon worden. De constructie van het dak met ingebouwde router vroeg om complex laswerk. We stelden voor om dat te vervangen door een nieuw te ontwerpen roto-moulded onderdeel.

The result?

De klant vroeg ons de oplossing zelf, met de hulp van een tolk, te presenteren aan zijn Russische contactpersoon. Die gaf onmiddellijk zijn goedkeuring, zodat de productie kon worden hervat. En Open OOH kon dankzij onze ingreep zijn marge veiligstellen.

© iDNA 2020  | Boomsesteenweg 12 unit 11 | B 2630 Aartselaaridna@idna.be Privacy Policy