Slide42-Trudiplas-verfbakjes.jpg

Ophangsysteem voor beeldscherm

Kimeru

Ophangsysteem – Kimeru

The contractor

Kimeru is een digital signage-provider. Ze gebruiken beeldschermen van hoge kwaliteit om content te tonen op een dynamische, interactieve of statische manier. Naast de wall-mounted schermen willen ze hun gamma uitbreiden naar hangende schermen.

The briefing

Grote beeldschermen zijn zeer zware producten, die een slim en veilig ophangsysteem nodig hebben om in alle veiligheid en discretie in de winkel of in het bedrijf te hangen.

Why iDNA?

Al van bij het eerste contact wonnen we het vertrouwen door onze materialenkennis en technologische expertise. Onze pragmatische, efficiënte benadering gaf de doorslag.

How did we proceed?

We analyseerden de zwaartepunten van de verschillende schermen, waarmee we de exacte punten kunnen bepalen waarbij het scherm in volledige rust loodrecht kan hangen. Het basissysteem werd in 3D aan een sterkte-analyse onderworpen om eventuele zwaktes op te sporen. Vervolgens zijn we overgestapt naar testmodellen, waarbij we de effectieve schermen met een testopstelling ophangen. De informatie die we hieruit hebben gehaald, is bijgewerkt en geïmplementeerd in het eindproduct.

The result?

Naast de wall-mounted schermen kan Kimeru nu ook een gamma ophang-schermen aanbieden, die discreet een verlengde van het design vormen. Daarbij is het een heel stabiel en sterk ophangsysteem omdat we werken met heavy-duty staaldraad die zich exact lenen voor zulke toepassingen. De achterplaat volgt het design en is ontwikkeld zodat bepaalde ventilatorpunten in het scherm, hun lucht zonder hinder kunnen aanvoeren om het scherm te koelen.

© iDNA 2020  | Boomsesteenweg 12 unit 11 | B 2630 Aartselaaridna@idna.be Privacy Policy